Despre Academie

Academia de Coafura Cristi Pascu isi propune sa formeze noi profesionisti in domeniul hairstyling-ului prin lansarea unor cursuri de specializare si formare profesionala sub indrumarea atenta a celui mai apeciat hair-stylist din Romania. Academia de Coafura Cristi Pascu este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

Salon

Despre cursuri

  • Cursurile de calificare si specializare vor dura patru luni. Acestea se vor desfasura de patru ori pe saptamana, de luni pana joi, sub atenta indrumare a hairstylist-ului Cristi Pascu.

  • In prima luna cursantii vor invata notiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, iar in luna a doua se va trece la practica.

    In luna a treia se vor aprofunda diferite tunsori si tehnici de colorimetrie, iar in ultima luna se vor invata lucrurile de finete ce aduc un plus de rafinament coafurii.

  • Orele de curs se tin in Calea Dudesti 94, etaj 5, interfon 361.

  • Următoarea sesiune de cursuri va începe pe 15 mai 2019.

Cine se poate inscrie?

La aceste cursuri se pot inscrie orice persoana care a implinit varsta de 18 ani. Pentru cei care vor sa inceapa cursurile mai devreme este necesar acordul expres al parintilor.

Concursul de absolvire

Va consta in probe de tuns, de vopsit si de realizare a unor coafuri de seara. Se va face medie intre notele obtinute de fiecare cursant la cele trei probe, iar pe diploma se va mentiona nivelul de pregatire al fiecarui cursant in parte.

Perioada de inscrieri

Inscrierile pentru urmatoarea sesiune a Academiei au inceput! Mai multe detalii la numărul de telefon 0753.020.000

Tarif

Taxa perceputa pentru cele șase săptămâni de studiu este de 3000 lei. Taxa poate fi platita si in rate: jumatate la rezervarea cursului, jumatate la începerea cursului.

Cum te inscrii?

Ne contactezi la telefon cu datele tale personale (nume si prenume, telefon email). Echipa Cristi Pascu îți va sta la dispoziție pentru mai multe detalii despre procesul de inscriere.

Inscriere

Pentru orice detalii legate de inscrierea la cursurile Academiei de Coafura Cristi Pascu, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0753.020.000

Cristi Pascu:

Primele cursuri le-am facut la Igiena, care era o vestita scoala de stat imediat dupa Revolutie. Eram doi baieti si 90 de fete. La acea vreme mi se parea un lucru foarte complicat coafura. Aceasta presupune multa dexteritate, multa migala si multa repetitie pentru a executa cu precizia unui doctor anumite miscari.

Au fost multe momente in viata mea cand am crezut ca o renunt. Am urmat apoi cursuri de specializare la Budapesta, la Londra si in Italia. Aveam deja multi ani de experienta in spate in momentul in care am ajuns la cursuri de specializare la Londra si mi-am dat seama ca nu stiu sa tund. Atunci am realizat ca trebuie sa fac orice ca sa ajung acolo unde imi doresc si ca niciun sacrificiu nu este de prisos. Am platit la vremea respectiva 1000 de lire pentru doua zile de curs la Londra si 1000 de dolari pentru o foarfeca, asta cu toate ca mergeam cu trolebuzul si locuiam inca cu parintii.

Cu timpul, investitita in mine personal, in training si in ustensile a fost mai mult decat folositoare. Acei bani investiti s-au intors inapoi foarte repede si mi-am promis atunci ca va veni o etapa in dezvoltarea mea profesionala cand voi impartasi din experienta mea si altor entuziasti. Asa s-a nascut Academia de Coafura Cristi Pascu!

Cristi Pascu
Continua spre site