Despre Academie

Academia de Coafura Cristi Pascu isi propune sa formeze noi profesionisti in domeniul hairstyling-ului prin lansarea unor cursuri de specializare si formare profesionala sub indrumarea atenta a celui mai apeciat hair-stylist din Romania. Academia de Coafura Cristi Pascu este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

Salon

Despre cursuri

  • Cursurile de calificare și specializare vor dura șase săptămâni. Acestea se vor desfășura sub atenta îndrumare a hairstylist-ului Cristi Pascu.

  • În prima săptămână cursanții vor învăța noțiunile de teorie ce stau la baza meseriei de hairstylist, iar din a doua se va trece la practică.

    Se vor aprofunda diferite tunsori și tehnici de colorimetrie, se vor învăța lucrurile de finețe ce aduc un plus de rafinament coafurii.

  • Următoarea sesiune de cursuri va începe pe 17 februarie 2019.

Cine se poate inscrie?

La aceste cursuri se poate înscrie orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani. Pentru cei care vor sa înceapă cursurile mai devreme este necesar acordul expres al părinților.

Concursul de absolvire

Va consta în probe de tuns, de vopsit și de realizare a unor coafuri de seară. Se va face medie între notele obținute de fiecare cursant la cele trei probe, iar pe diplomă se va menționa nivelul de pregătire al fiecărui cursant în parte.

Perioada de înscrieri

Înscrierile pentru următoarea sesiune a Academiei au început! Mai multe detalii la numărul de telefon 0753.020.000

Tarif

Taxa percepută pentru cele șase săptămâni de studiu este de 650€.

Cum te inscrii?

Ne contactezi la telefon cu datele tale personale (nume și prenume, telefon, email). Echipa Cristi Pascu îți va sta la dispoziție pentru mai multe detalii despre procesul de înscriere.

Inscriere

Pentru orice detalii legate de inscrierea la cursurile Academiei de Coafura Cristi Pascu, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0753.020.000

Cristi Pascu:

Primele cursuri le-am facut la Igiena, care era o vestita scoala de stat imediat dupa Revolutie. Eram doi baieti si 90 de fete. La acea vreme mi se parea un lucru foarte complicat coafura. Aceasta presupune multa dexteritate, multa migala si multa repetitie pentru a executa cu precizia unui doctor anumite miscari.

Au fost multe momente in viata mea cand am crezut ca o renunt. Am urmat apoi cursuri de specializare la Budapesta, la Londra si in Italia. Aveam deja multi ani de experienta in spate in momentul in care am ajuns la cursuri de specializare la Londra si mi-am dat seama ca nu stiu sa tund. Atunci am realizat ca trebuie sa fac orice ca sa ajung acolo unde imi doresc si ca niciun sacrificiu nu este de prisos. Am platit la vremea respectiva 1000 de lire pentru doua zile de curs la Londra si 1000 de dolari pentru o foarfeca, asta cu toate ca mergeam cu trolebuzul si locuiam inca cu parintii.

Cu timpul, investitita in mine personal, in training si in ustensile a fost mai mult decat folositoare. Acei bani investiti s-au intors inapoi foarte repede si mi-am promis atunci ca va veni o etapa in dezvoltarea mea profesionala cand voi impartasi din experienta mea si altor entuziasti. Asa s-a nascut Academia de Coafura Cristi Pascu!

Cristi Pascu
Continua spre site