Lista semifinalistilor

Din 72 de concurenti inscrisi in concurs, juriul a decis ca doar 15 vor merge mai departe in semifinala competitiei, care se va desfasura pe data de 8 iunie 2015, la Bucuresti.

Adrian Ancau
Olga Coada
Razvan Costan
Marian Cotoi
Constantin Cucu

Florina Andreea Demian
Sorin Dinu
Daciana Durla
Alexandru Francu
Mihnea Marinas

Elena Matei
George Popescu
Bogdan Stoian
Mihai Stoian
Ioana Maria Todoran

Salon

Despre concurs

Competitia "Cel mai bun hairstylist din Romania" isi propune sa-i descopere si sa-i faca cunoscuti pe cei mai talentati hairstylisti din tara. In concurs se pot inscrie toti hairstylistii din Romania, indiferent de salonul la care lucreaza sau de produsele pe care le folosesc. Prioritar este talentul!

Prin inscrierea in competitie, hairstylistii vor fi analizati si promovati de specialistii din industrie si au ocazia sa fie selectati in marea finala de la Bucuresti unde, in cadrul unui eveniment fastuos, se va desemna "Cel mai bun hairstylist din Romania".

Cristi Pascu, alaturi de specialisti de marca din industrie, sprijina si promoveaza tinerele talente. "Cel mai bun hairstylist din Romania" nu este doar un concurs cu o miza puternica (castigatorul va deveni celebru si va castiga un premiu consistent), dar si ocazia pentru cei talentati sa isi perfectioneze si sa isi prezinte abilitatile in fata reprezentantilor de top din domeniul hairstyling-ului.

Etapele concursului:

  • Inscrierea (pana la data de 31 mai): Trimite un email la office@cristipascu.ro in care incluzi, pe langa datele de contact personale (nume, prenume, oras, telefon, email, salonul in care lucrezi) si trei fotografii prin care arati creatiile tale potrivite celor trei teme: TUNSOARE, CULOARE, COAFURA FANTEZIE. Cat mai convingatoare cu putinta :)

  • 26 mai 2015: un juriu condus de Cristi Pascu, format din specialisti in domeniu, va decide cei 15 semifinalisti in baza inscrierilor trimise pe email.

  • 8 iunie 2015: se va desfasura proba practica. Semifinalistii isi vor demonstra indemanarea in probele: tuns, vopsit si coafat lejer. Proba va fi filmata, iar materialele vor fi postate pe canalul YouTube al evenimentului. Fotografii cu creatiile semifinalistilor vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook oficiala a concursului, urmand a fi votate de public, iar castigatorul sa primeasca Premiul de Popularitate.

  • 17 iunie 2015: Finala, eveniment la care sunt asteptati peste 200 de invitati din industrie, VIP-uri si reprezentanti Mass Media. Concurentii vor avea la dispozitie 60 de minute pentru a-si demonstra creativitatea in cea mai dificila proba: COAFURA FANTEZIE (poate fi avangarda, de cocktail, limita fiind doar imaginatia concurentilor)! Atunci se va desemna, in fata invitatilor, "Cel mai bun hairstylist din Romania", castigator care va primi si premiul de 3.000 EUR. In cadrul finalei se va anunta si castigatorul Premiului de Popularitate.

"Cel mai bun hairstylist din Romania" este o marca inregistrata Cristi Pascu. Respectarea regulamentului este obligatorie pentru toti participantii. Prin inscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile concursului.

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin inscrierea la concurs, participantul garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.

Continua spre site