Cine suntem

si ce ne face diferiti?

Salonul de infrumusetare Cristi Pascu Exclusive reprezinta un spatiu unde clientii pot beneficia de cele mai moderne tratamente cosmetice

despre noi

O experienta de
frumusete fara compromis

Descopera lumea rafinata a frumusetii alaturi de Cristi Pascu Exclusive, un salon de infrumusetare care redefineste standardele elegantei in inima Bucurestiului. Fondat in 2000 in zona Victoriei, acest sanctuar al stilului si al expertizei se distinge prin atentia deosebita acordata clientului si pasiunea profunda pentru arta hairstyling-ului.

valori

De ce sa alegi Cristi Pascu Exclusive

Misiunea noastra este sa oferim o experienta de infrumusetare personalizata, contribuind la evidentierea calitatilor si acoperirea micilor imperfectiuni.

CALITATE

Ne dedicam sa oferim servicii de cea mai inalta calitate.

PROFESIONALISM

Abordam fiecare dorinta a clientilor cu maxim profesionalism.

PASIUNE

Ne desfasuram activitatea cu pasiune si cautam sa ne perfectionam continuu.

servicii

Nu doar coafuri, ci experiențe complete

Descopera o gama completa de servicii de infrumusetare la Cristi Pascu Exclusive, unde luxul intalneste pasiunea pentru frumusete. Oferind nu doar servicii de hairstyling, ci si o varietate de optiuni premium, suntem dedicati aducerii calitatii si atentiei la detalii in fiecare aspect al frumusetii tale naturale. Viziteaza-ne pentru a transforma fiecare moment intr-o experienta de infrumusetare memorabila.

despre Cristi Pascu

Cristi a facut primii pasi in arta
hairstyling-ului in anii 1990

Cu inceputurile sale in hairstyling in anii 1990, Cristi a devenit membru al echipei Wella si a impartasit cunostinte prin seminarii despre culoare si hairstyling in tara si in Ungaria. Participarea sa la seminarii de culoare pentru L´Oreal in cadrul Festivalului anual de hairstyling de la Budapesta in 1994 si 1995, alaturi de studiile sale la academii renumite, precum Vidall Sasoon, Tony & Guy si Mahogany, l-au transformat intr-un maestru al tuturor aspectelor artei hairstyling-ului. Pur si simplu, Cristi face ceea ce ii place, aducand o abordare naturala si firesca in transformarea parului clientilor sai.

contact

Rasfat la un click distanta.

Fie ca iti doresti o noua coafura, un tratament facial sau o manichiura impecabila, suntem aici pentru tine.
Contacteaza-ne pentru programarea ta la salonul nostru de infrumusetare.